Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhold på efterskole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg var på efterskole i 10 og det var bare et fedt år på trods af corona. Natterend var typisk at pigerne listede over på drengefløjen eller omvendt. Vi fik enorm skældud når vi blev busted men så skete der ikke mere. Vi havde elevfester på skolen i samlingssalen men uden alkohol. Der var et par piger der boede ikke så langt fra skolen og der holdt vi fest nogen gange i weekenden – med alkohol! Der er masser af plads til kærlighed og seksualitet på efterskole. Du må huske på at man kommer virkelig tæt på hinanden og man er i en alder hvor man er virkelig åben for følelser og seksuel tiltrækning. Især i weekender hvor man blev på skolen og der ikke var ret meget opsyn – her var der masser af chancer for at nusse og putte og udfordre sin seksualitet, både med drenge og piger. Jeg fik øjnene op for nye seksuelle sider af mig selv. God fornøjelse med dit ophold!

  • Anonym, Pige, 17 år

Hey

Jeg er en pige på 15 der er på efterskole 21/22.

Natterand – Natterand er lidt overvurderet, men meget sjovt vi var 4 piger der løb rundt på gangen i undertøj i en weekend. Kun en af pigerne blev opdaget, og fik en lille advarsel, men normalt bliver man sendt hjem på ‘tænker’.

Elevfest – Elevfest er noget af det fedeste. Det er noget forældrene står for og ikke skolen. Der er alkohol, og du bliver tættere med dine efterskolevenner.

Kæreste på efterskolen – Jeg troede selv jeg vil få kæreste på efterskolen, men jeg har set på de andre par der er her, og de er bare gået glip af så meget. Kærestepar isolere sig virkelig meget på en efterskole. Men hvis du får kæreste må i gerne kysse, putte og nusse, men ingen sex eller andre seksuelle ting (sådan er det på mange efterskoler) og du kan ende med, at blive sendt hjem.

håber du kunne bruge det 🙂

  • pige, 15 år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat