Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste på efterskole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare at du skal “beholde” ham. Du jo altid stoppe det, hvis du føler at du oplever mindre af den grund.

Held og lykke🩷

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey smukke. Jeg vil sige du skal følge din mavefornemmelse. Det kan godt være at den vil ændre sig hen af vejen så jeg ville sige at du skal “beholde” ham indtil du finde en anden dreng på din efterskole. Fordi du kan ik stille de 2 ting o mod hinanden fordi ma ved andre om der er nogen søde drenge på ens skole og så har du jo mistet ham du havde derhjemme og så kan man godt føle sig lidt lonely.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey jeg har selv gået på efterskole to år det første år havde jeg en kæreste hjemme og det andet år var jeg single jeg vil sige der var fordele og ulemper ved at have en kæreste der hjemme at man i forvejen havde en kæreste gjorde at der ikke var nogen drenge som prøvet at blive kærester med mig selvom jeg havde hørt at nogen synes jeg var lidt ekstra sød for mig var det en fordel at have ham da jeg ofte kunne spøger ham om hvad han tænkte drengene lige mente når de sagde noget som var en lidt uklar mening med du skal selvfølgelig følge dot hjerte og hvis du føler det mest rigtig for dig er at blive kærester med ham skal du selvfølgelig bare gøre det men det kan gøre at drengene på efterskolen ikke er lige så interesseret i dig som hvis du var single hvis du siger at du har en kæreste der hjemme før jeg tig afsted på efterskole tig jeg en snak med min kæreste jeg fortalte ham at jeg virkelig holdt enormt meget af ham og var super lykkelig over de år vi havde haft sammen men det godt kunne være at jeg fandt en anden på efterskolen og jeg håbet at hvis det skete at han så ikke ville blive sur på mig og vi stadig kunne bevar vores venskab det var han heldigvis helt cool med han elsket mug meget højt og sagde bare at jeg skulle gøre det som føltes rigtig mig og min kæreste aftalte også at for vi ikke skulle komme alt for meget fra hinanden når vi gik videre mig på efterskole ham stadig i vores gamle klasse skulle vi mindst ringe sammen en gang om ugen og ses en gang om måneden og det gjorde vi kunne være kærester selvom vi var langt fra hindanen så jeg synes at hvis du vælger at blive kærester med ham skal i lige snakke om de situationer og problemer der kan være ved at du tager på efterskole mens i er kærester både det med at holde kontakt og hvis du finder en anden på efterskolen som også er interesseret i dig at det så kan være svært at holde på forholdet det hjemme

  • Singlen, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat