Brev

Er det her normalt? bliver det bedre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 15
ja det går det siden du er glad for at være der skal det nok komme til at blive bedre. nu hvor du skal have nye roommates tror jeg du måske skal starte med at snakke med dem, fordi måske er de ikke blevet venner i nu. det godt at du har venner fra 10 klassen men jeg tror også du skal starte med at være lidt mere sammen med de andre piger fra din egen klasse. men ja det bliver kun bedre håber det håber det bliver tidligere end senere.

  • y, Pige, 14 år

ja det skal det nok men gi det lidt tid mere eller så snak med nogen fra din klasse

  • Anonym, Pige, 16 år

Halløjsa!

Først og fremmest vil jeg bare sige at det er vildt fedt at du stadig kommer afsted hver søndag – selvom det er hårdt. Jeg gik selv på efterskole sidste år, og det var også en kamp at tilvænde mig til det, men jeg er idag så glad for at jeg ikke gav op, for det endte med at være et af de bedste år for mig.

Efterskole er ikke noget for alle, men det kan værelsessituationerne også spille en kæmpe rolle i. Jeg håber for dig at du har fået/får et super dejligt værelse, med mennesker du allerede snakker med eller føler du potentielt kan snakke med – det er rigtig dejligt at have et godt forhold til sine roomies. I enden kan det være nogle af dine tætteste dernede 🙂

Det er også mega ligegyldigt om dine venner primært er dem fra 10. eller 9. så længe du føler du har en eller to fra din klasse du kan snakke med når det gælder undervisningsting.

Jeg ønsker dig held og lykke! Jeg håber virkelig at du kommer til at græde sidste skoledag – for så ved du at al din tidligere gråd var det værd <3

  • Helium, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat