Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole som introvert?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 14 år

Ja det er selvfølgelig lidt svært at vælge hvad man skal gøre? Enten kan du tage chancen og tage på efterskole og få det bedste ud af det og prøve noget nyt eller så kan du blive i din klasse et år mere , men hvis du heller ikke har et godt forhold til din klasse og det går ud over det faglige så kunne det jo måske være en god ide med efterskole?
Og det med at du ikke er så meget med til sådan nogen aktiviteter og sådan vil jeg bare sige at du bare skal gøre det! For hvis ikke du gør det så kommer du til at fortryde det og måske komme til at stå alene..

Men det er jo selvfølgelig også en ide st snakke med dine forældre om det for de er her jo for at hjælpe dig, også kan de give dig nogle råd

  • Pigen der vil prøve at hjælpe, Pige, 13 år

Hej pige:)
1. Den ene dag lærer man ikke hinanden at kende så godt
2. Du er sikkert ikke den eneste “nye”
3. Held og lykke🤞

Knus og kram fra mig:)

  • 😜, Pige, 14 år

Hej søde, jeg er selv en der skal på efterskole som en introvert og jeg har selv været nervøs over det. Efterskole starter altid hårdt ud, men alle har sagt det har været det bedste nogensinde. Jeg er sikker på at den efterskole du kigger på har et sted hvor du kan være lidt alene, eller du kan fortælle din roomie at der ikke skal komme nogen ind på jeres værelse.
Og husk det er altid okay at droppe ud hvis det ikke er noget for dig, så har du i hvert fald prøvet det 🙂
Og bare rolig, da jeg var på besøg med de andre elever kender jeg allerede ret mange af dem, men man bliver ikke særlig tætte på så kort tid. Man når måske bare at sige hej, sit navn og hvor man kommer fra.
Det interessante ved efterskoler er at man ikke nødvendigvis er sammen med sin ven eller veninde som man kom med, men det betyder ikke at i ikke er venner mere. Man finder meget hurtigt en venne gruppe som man kan støtte sig til.
Håber du finder ud af hvad du vil, og held og lykke <3

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat