Brev

Efterskole og kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil bestemt nødigt ta modet fra dig men jeg er nok tilbøjelig til at være enig med John. Det er virkelig svært at kombinere efterskole med en kæreste derhjemme. Jeg tog 10. på efterskole sidste skoleår og havde også en kæreste derhjemme og vi blev enige om at gi den et skud. Men allerede til efterårsferien måtte vi ta snakken igen. Jeg oplevede at jeg kom følelsesmæssigt og seksuelt så tæt på andre piger og drenge på skolen og var så sjældent hjemme i weekenderne at det ikke ku la sig gøre. Tror også min kæreste blev helt lettet da jeg slog op. Men vi er alle forskellige så måske det kunne gå for dig. du skal bare være klar over alle de fristelser der møder en på efterskolen

  • Astrid, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat