Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole og corona :(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg gik på efterskole sidste år i 10 klasse under Corona, og jeg ved hvor lort det er at være hjemsendt når man går på efterskole. Men, man kan alligevel gøre noget for at gøre hjemmeundervisning lidt mindre dårligt

Det jeg gjorde var, at jeg mens jeg havde undervisning sad jeg og snakket med andre i et andet opkald og holdt mig selv underholdt . Når jeg ikke havde undervisning prøvet jeg at lære nye hobbyer(der er massere af tid) eller spille spil med mine venner. Der er en hjemmeside der hedder tabletopia hvor man kan spille brætspil. Vi spillede rigtig meget det dårlige selskab, men der er en million andre spil man også kan spille på hjemmesiden og alle kan være med og det er en gode måde at holde kontakten med sine venner.
Det er helt okay og være ked af det og at det fylder meget for dig at vi er hjemmesendt. Du går på efterskole og det er en tid der er helt unik og der er så mange nye spændende ting der sker i den tid.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej pige på 15.

Du er overhovedet ikke alene, hvorvidt man har været på efterskole eller går i normal skole så tror jeg at næsten alle synes det er frygteligt.

Men som du skriver så skal det jo ikke gå ud over din familie og derfor synes jeg at det er en god idé at tale i telefon med nogen i mens du har undervisningen. Men husk også at komme ud, løb en god lang tur så du får det ud af din krop!

Sæt det som mål at du skal komme i god form inden du kommer tilbage.

Hav det godt!

  • En der har været hjemsendt fra efterskole pga cv, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat