Brev

Efterskole kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg skal selv på efterskole godt nok om 10 dage.

Jeg havde selv en kæreste, hvor jeg spurgte hvorfor han ikke vile have jeg tog afsted.

De fleste gange sagde han at det var fordi at han ikke kunne undvære mig, men til sidst sagde han at det var fordi han var bange for at jeg ville finde en anden og at vi ville miste kontakten, så sagde jeg at hvis han elskede mig nok og stolende på mig, så ville han lad mig tage af sted.

Så der kan ske to ting

1. Du bliver hjemme hos ham, de slår op efter et halvt år, eller de lever sammen resten af jeres dage, men du vi gå at fotryde at du ikke tog på efterskole.

2. Du tager afsted på efterskole, der går noget tid, de kan ikke finde ud af det, eller så bliver de sammen og lever sammen til jeres dages ende.

  • Simone, Pige, 14 år

Hej
Jeg forstår dig godt men vis du vil på efterskole syntes jeg at du skal tage af sted. Din kæreste er bare bange for at ham mister dig og du måske kommer sammen med en anden

  • Ivan1365, Pige, 13 år

Hej pige på 15 år,
Du skal ikke blive hjemme for at holde på en kæreste, som jeg selv ville sige lyder ret umoden.
Hvis han virkelig prøver at holde dig hjemme fra at få en fed oplevelse og ikke tror at jeres forhold ville holde ellers, så synes jeg at du skal droppe ham.
Han lyder selv til at være ret usikker på jeres forhold, og derfor skal du bestemt ikke droppe efterskole pågrund af ham.
Det ville være SÅ syndt hvis du ikke tog afsted pågrund af det, så tag afsted og hav det sjovt!

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvilken efterskole er bedst? Hvordan beslutter jeg, hvilken efterskole jeg skal på? Hvordan betaler man for efterskole? Hvis du har den slags spørgsmål, så kan du prøve at læse andre børns breve og svar her.

Det kan også være, du har spørgsmål til, hvordan man får nye venner. Læs mere om det at skifte skole. Selvom efterskole ikke helt er det samme som at skifte almindelig skole, kan du måske bruge mange af de samme råd.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere
Chat
Chat