Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

da selv skulle på efterskole havde jeg samme bekymring jeg var startet på en ny skole et år før jeg skulle starte på efterskole og havde fået en ny bff og en kæreste som jeg var bange for at miste kontakt til for jeg havde det ligesom dig jeg håber vi kommer til at holde kontakten men det kommer nok ikke til at ske det jeg gjorde det var at jeg fik deres snap så vi kunne snapchatte sammen og aftalt at ringe sammen med min kæreste mindst en gang om ugen og med min bff mindst en gang om måneden og så prøve at have nogen aftaler når man fx er hjemme på weekend. Men når du kommer på efterskole så prøv at få et godt venskab med dine værelses kammerater til sommer har jeg gået på efterskole i to år og har stadig kontakt til dem begge to

  • H, Pige, 18 år

Hvis du gerne vil holde kontakten og de også vil, så gør det. Skriv til hinanden mød i weekender hvor i er hjemme. Man skal selv sætter arbejdet ind hvis man vil holde kontakter.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat