Brev

Efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvis muligheden er der, kunne du måske være med til at tjene nogle af pengene selv eller spare op sammen med dine forældre og måske kan resten af din familie hjælpe økonomisk også. (Få penge til efterskoleåret i gave eller sælge nogle af de ting man ikke længere bruger)
Det kan være en god idé at undersøge om du kan få noget økonomisk støtte til dit efterskoleophold, så det måske kan lykkes alligevel.

Vi kan godt forstå at det ville være et virkelig fedt år at være på efterskole, men du skal huske på at man kan få mange andre gode oplevelser end et efterskoleår – husk på det, hvis du ikke kan komme afsted 🙂 Dine forældre ønsker dig alt det bedste og vi er sikre på at de har prøvet at hjælpe dig afsted, det er desværre bare ikke altid det kan lade sig gøre.

De bedste hilsner,
Anonyme

  • Anonym, Pige, 16 år
Svar

Du kan spare op til at komme på højskole det er efterskole bare efter gymnasiet 🙂

  • Mikkel, Dreng, 16 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her
Få besked via SMS om din kommentar er live
Vi kan ikke se dit telefonnummer. Du er helt anonym. Så du skal kun indtaste telefonnummer, hvis du vil have besked, når din kommentar er publiceret.

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat