Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16 år.
Jeg går også på efterskole. Der er 27 der er droppet ud af min skole hvilket er en trediedel da vI startede med at være 91 elever. Mange af dem var heller ikke glade for st være her og det var derfor de droppede ud.
Jeg vil virkelig ikke lyde som dine forældre. Men der er kun 2 måneder tilbage. Mange af dem jeg jeg går på efterskole er også vil at være trætte af det og vil bare hjem. Hvis alle dem der stoppede ville skolen næsten være tom. Jeg siger det her for at vise dig at der er andre der har det ligesom dig. Efterskole er fedt men det er også hårdt.

Kan du evt snakke med en lærer eller en anden elev om hvordan du har det i stedet for dine forældre.
Håber du finder ud af det.

  • Anonym-anomym, 17 år

Hej:)

Jeg gik selv ud af min efterskole, både grundet at jeg hadede at være der men også pga deling af nøgenbilleder. Hvis det er ubehageligt for dig at være der, så skal du Self gøre alt hvad du kan for få det bedre. Og hvis det at få det bedre kræver at du skal droppe ud, så ville det være klogt. Du skal finde det sted hvor du er tilpas og kan være ligepræcis den som du er stolt af at være. Eftersom du er 16 så forstår jeg ikke hvorfor dine forældre lader det ligge. Men prøv måske at forklar nærmere at du har det dårligt deroppe.

:))

  • Ml459, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat