Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig haft en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂

Der er ikke noget tid hvor man skal være klar
Det er forskelle på person til person du er første klar til det når du er det bare fordi din veninder har sex og kærester og hvad så du skal også have en kæreste i prøve de der tænke men være nu sikker på du er klar

Mvh man er som man er

  • Man er som man er, Dreng, 17 år

Hej
Det er på ingen måder unormalt, det er meget forskelligt hvornår man er klar til de forskellige ting. Der er ingen der siger, at bare fordi alle andre har sex, så skal du også.
Når du starter på efterskole, så er det et helt nyt sted med en masse nye mennesker og fremtidige venner. Det første stykke tid, handler det bare om at lære hinanden at kende.
Husk på, at det er helt okay at tage tingene i sit eget tempo, også kommer resten af sig selv.
Håber du får et fedt år på efterskole!😁

  • Sofia, Pige, 19 år

Hej

Jeg kan godt sætte mig ind i følelsen om at føle sig unormal, fordi dem omkring har eller har haft kærester, når man selv ikke har. Det første og mest vigtige er, at der er ikke noget, som er “normalt”. Man kan ikke sige, at der er en norm for, hvor tidligt man får en kæreste eller kysser med en. Det er slet ikke vigtigt, hvornår det sker. Der er 5.8 millioner mennesker i Danmark, så chancen for, at din første kæreste går på din skole er ret lille. Jeg er selv en pige, som ikke var specielt populær eller upopulær i folkeskolen. Jeg fik faktisk en kæreste, da jeg var 16 år gammel, men det gjorde jeg kun, fordi alle andre havde haft en kæreste. Det fortryder jeg den dag i dag. Jeg havde heller ikke nogen drenge venner, og det fik jeg faktisk heller ikke, da jeg tog på efterskole. Det gik jeg også selv og tænkte meget over, men det er i bund og grund ikke kønnet, der tæller. Det gælder både ift. dine venner og kommende partnere. Det er lige meget om det er det ene eller andet køn. Nu er jeg selv 19 år, og jeg har ikke haft en kæreste siden jeg var 16 år, men jeg har til gengæld aldrig været lykkeligere. Livet handler ikke om at finde en kæreste. Du skal se på alle de positive ting ved ikke at have haft en kæreste eller kysset med nogen. Den spænding som er ved at kysse nogen for første gang eller have sex med nogen første gang, den er vildt fed og den har de andre jo ikke. Jeg har flere gange haft muligheden for bare at gøre det, men jeg er glad for, at jeg venter. Du gør ingenting forkert. Fyrer eller piger vil begynde at lægge mærke til dig, når du hviler i dig selv og udstråler en masse selvtillid. Jeg vil råde dig til at bruge tid på at finde ud af hvem du er og hvad du vil. Så skal det med kærligheden altså nok komme senere. Men husk, at det ikke er det, som livet handler om. Husk du er god nok præcis som du er, og du må aldrig lade nogen sige ande til dig. Nyd dit efterskoleophold. Du vil komme til at være i et parforhold en dag, men du har dig selv hele livet. Lær dig selv og kende, du skal være sammen med dig resten af livet.

Knus og krammere herfra

  • Sille, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat