Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

udenfor

hej jeg har en venne gruppe på fire

og jeg bliver holdt uden for

og det gør mig mega ked af det

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det lyder desværre ikke som en god gruppe af venner, hvis de holder dig uden for. Måske prøv at spørge dem om, hvorfor de gør det. Man ved aldrig, det kan jo godt være at det er noget du forestiller dig. Hvis de direkte siger at de holder dig udenfor, så ved du det og så behøver du ikke at spilde din tid på sådanne nogle båtnakker.

  • Vejviseren Elric, Elver, 19 år

hej måske kan du prøvet at spørge dem hvorfor de holder dig udenfor.
jeg kender det godt jeg blev også nogle gange holdt udenfor
men nu er mig og min venner venner igen

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg bliver selv tit holdt udenfor det er svært men der er nogle drenge fra min klasse jeg fortæller dem alt og de lyt og alt det der det er bedst at have drengevenner synes jeg jeg håber du kan bruge mit råd om drenge

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat