Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Social angst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år
jeg ved det kan være rigtig svært at sige det har også selv stået i den situation, men mit bedste bud ville nok være at skrive en sms eller en seddel til den hvis det gør dig så nervøs at sige det. Men hvis du gerne vil sige det ansigt til ansigt kunne du jo også skrive det til dem at du gerne vil mødes med dem og snakke. For at forberede dig kan du skrive det hele ned og øve det.
Håber det hjalp hilsen pigen på 16 år.

  • anonym, Pige, 16 år

Hej med dig.
Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært. Der er mange teenagere, der får social angst, så du er i hvert fald ikke alene. Jeg synes du skal prøve at snakke med en god veninde eller måske en lære i skolen. Hvis ikke, kan du prøve at få fat på et andet familiemedlem, du stoler på. Det er meget nemmere, når man først for det sagt. Held og lykke😊

  • Anonym, Pige, 14 år

hej
jeg synes du måske skulle forberede dig selv det vil sige skrive det ned eller noget for så er du jo lidt foreberedt men du skal ikke sige noget hvis du ikke er komfortabel med det og hvis det virker at for meget kunne du måske skrive et brev eller bare sætte dig ned med en af dine forældre hvis du føler dig mere tæt med en af dem
held og lykke

  • H, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også teste, om du kender til myterne om diagnoser, læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat