Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

at være ordblind

jeg skal snart ordblindstestes

og jeg vil bare ha avide om

hvordan det er at være ordblind

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige
Der er mange forskellige niveauer af ordblindhed nogen er stærkt ordblind andre er svagt ordblinde det er også forskelligt om det er læsning eller stavning man har svært ved jeg er selv svagt ordblind og har sværest ved læsning den eneste grund til jeg staver nogenlunde er fordi jeg har øvet mig nogen synes det er mega træls at være ordblind men jeg synes faktisk ikke det er så træls så ved man at der er en grund til at man synes dansk kan være mere udfordrende og man kan få de hjælpeprogrammer som man har brug for så man kan få lovlig hjælp til stavning og læsning og det er vigtigt at bruge dem for dem må man også bruge til eksamen og så er det godt at kende dem godt

  • H, Pige, 20 år

Hej jeg kan godt forstå dig jeg er også blevet testet får ordblinde. Jeg er selv ordblind med det er ikke noget at være nervøs over du skal nok klarer det og som sagt er der mange niveau får ordblinde. Men det er også rart at få at vide hvad der er at man har svært ved at skrive og læse. Men du skal vide at der er mange redskaber du kan lærer at bruge for på et tidspunkt bliver det vigtigt at man kan dem .
Held og lykke du er så sej .husk på at du ikke er alene

  • E, Pige, 11 år

Hej jeg er også ordblind og jeg vil bare sige at det er meget nemt at være ordblind jeg får meget hjælp af min lærer, så du skal ikke være bange.

  • Dreng, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat