Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste med ADHD

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej makker.
Jeg har selv ADHD.
Og jeg har selv de perioder hvor alt bare er noget pis, (men hvis det har stået på længe altså såen en måned så skal i måske lige overveje det hele) Men prøv at spørg hende om der er noget galt. Hvis hun ikke gider at snakke, så prøv at skrive det til hende over Snapchat eller sms. Nogle gange skal der bare gå lidt tid. Hjælp hende så godt du kan og gør hende opmærksom på at du er der for hende og at du elsker hende. Giv hende opmærksomhed, spørg en gang i mellem om hun er okay, og kram hende bagfra.

Håber det kan bruges💚😇

  • Nah, Pige, 12 år

Jeg har selv Adhd og hun er ikke sådan fordi hun ikke kan lide dig men nogle gange er tingene svære og det er hverken din eller din søde kærestes skyld

  • Sara, Pige, 15 år

Hej
Kender selv til det, nu ved jeg ikke hvor lang tid i har været sammen men måske skulle du give det en chance. Vis du har det så sig til hende at du gerne vil hjælpe og du godt ved at du ikke kan sætte dig ind i det men du vil gerne lytte. Og så husk at lytte og ikke bare lad som om for så gider de som regl ikke fortælle igen

  • Fjums, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat