Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tror jeg har ADD

Hej jeg er en pige på 13 år.

Jeg tror virkelig jeg har ADD

har stort set alle symptomerne.

Mine forældre

vil bare ikke lytte eller tro på mig.

Nogen der ved hvordan

man får sine forældre til og tro på

at det man siger

faktisk er noget man mener

og tænker meget på.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Du kunne måske når dig og dine foreldre har god tid kan du vise alle symptomerne som du har

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 12 år

Hejsa
Jeg er en pige på 15, der altid har vist, at jeg var “anderledes”, end andre i min omkreds. Jeg fik så for ikke så lang tid siden diagnosen ADD og jeg er virkelig lettet. Jeg havde i lang tid gerne ville snakke med mine forældre om, at jeg troede, at jeg havde ADHD. Da jeg gjorde det første gang, så kunne min mor ikke se det, men efter et par gange, hvor jeg fortalte meget om hvordan jeg havde det, så lyttede hun. Det tog rigtig mange år, men det var det hele værd. Det var rart at blive bekræftet i, at noget i min hjerne ikke er helt “normalt”.

Jeg synes helt klart, at du skal blive ved med at sige det til dine forældre. Forklar dem gerne dine udfordringer og hvad det kunne gøre for dig at få diagnosen. Du skal selvfølgelig også være klar på, at du måske ikke har diagnosen, men så er det måske noget andet.

Held og Lykke ❤️

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat