Brev

I tvivl om adhd 😑

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!

Jeg har selv ADHD og blev diagnosticeret som 4-årig, i dag er jeg 20. Jeg tror det er relevant for dig at vide, at ADHD påvirker folk forskelligt. ADHD i mænd og kvinder er også forskellig. Jeg kender piger, som også har ADHD, hvor deres ADHD viser sig på en helt anden måde end min.

Det, at du har taget nogle test, og de viser dig, at du højst sandsynligt har ADHD er et rigtig godt grundlag til at tage til lægen, og få igangsat en udredning. Alt afhængigt af, hvilke test du har taget, er det vigtigt, at du tager tingene med et gran salt indtil du har snakket med en læge.

Jeg håber, at mit råd kan hjælpe dig <3

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også teste, om du kender til myterne om diagnoser, læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat