Brev

I tvivl om adhd 😑

Hej jeg er en 13 årig pige

som til at snakke med en om adhd

så gik jeg ind og søgte adhd symptomer

og det passede alle symptomerne bare lige præcis på mig

Så tog jeg 10 forskellige adhd test både med symptomer

og ting i situationer og svart jeg fik var

du har stor sandsynlighed for adhd

Min mor sad ved siden af da jeg lavede testene

og hun synes også at jeg passede på alle tingene

Og nu er jeg blevet itvivl om jeg kan have adhd

Håber i kan hjælpe

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har adhd og jeg fandt ud af det da jeg ikke var så gammel ved også at tage de der test det en god ide vis dig og din m mor måske for skaffet en læge tid hos lægen fordi at adhd er nogen man skal vide om man har så man kan få den rigtige hjælp nu er du jo 13 år så vis du ikke allerede har gjordt det så kan du søge på adhd test til piger på 13 år bare lige vis du har det så skal du ikke være bange man bliver ikke en ny person af at have adhd

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg vil råde dig til ikke at tage en adhd test på hospitalet det hjælper ik

  • Anonym

Hej med dig!

Jeg har selv ADHD og blev diagnosticeret som 4-årig, i dag er jeg 20. Jeg tror det er relevant for dig at vide, at ADHD påvirker folk forskelligt. ADHD i mænd og kvinder er også forskellig. Jeg kender piger, som også har ADHD, hvor deres ADHD viser sig på en helt anden måde end min.

Det, at du har taget nogle test, og de viser dig, at du højst sandsynligt har ADHD er et rigtig godt grundlag til at tage til lægen, og få igangsat en udredning. Alt afhængigt af, hvilke test du har taget, er det vigtigt, at du tager tingene med et gran salt indtil du har snakket med en læge.

Jeg håber, at mit råd kan hjælpe dig <3

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også teste, om du kender til myterne om diagnoser, læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat