Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg merklig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. jeg kan se at du er forvirret om at dine venner er dine venner. Først vil jeg sige prøv at lad vær med at lave de der dumme ting, jeg tror ikke de griner fordi de synes du er sjov jeg tror det for at gøre grin med dig og det synes jeg er slet ikke okay. Jeg synes at du skal holde dig lidt væk fra dem, og prøv at finde nogle gode venner. Måske kan du finde nogen på klub, ungdomsskolen, eller skolen. Jeg tror at de bruger dig, når de keder sig. Jeg har også haft det sådan jeg prøvet at holde mig væk men jeg kan godt forstå at det godt kan være lidt svært. (Hvis du har haft dem i lang tid). Prøv virkelig at sige fra næste gang det sker og det kan godt være de kommer til at sige noget dumt til dig men de skal stoppes. Hvis du ikke har lyst til at sige det face to face, så skal du skal sige til en lærer. Til slut vil jeg bare sige at du ikke er mærkelig og du er mega sej at skrive herinde, stort kram.

  • A., Dreng, 13 år

hej dreng. jeg kan sagtens forstå dig, fordi det har jeg selv prøvet. Prøv at hold dig lidt væk fra dine venner og hold en lille pause. jeg har selv AD/HD og det er meget svært. FX. nogle af mine venner driller/mobber mig konstant med at min far er død og er ikke kommet tilbage med mælken, TRO MIG det er sygt ubehageligt. men hold en pause fra dem og og kom tilbage lidt efter lidt. og hvis det sker igen start forfra. (Det er helt okay at græde)

  • M, Dreng, 12 år

Det skal du ikke tænke over.
Det har jeg selv prøvet.
jeg siger lidt det samme som den ovenover.
Det der med at prøv at holde dig væk fra dem.

  • Henriette, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat