Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom har autisme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey det helt Ok, Jeg har selv autisme. Det var klogt af dig at kontakte børnetelefonen. Det ok hvis man ikke har mange venner, det der tæller er om de er gode imod dig. jeg sybndes at en god ven skal respecterer dig som du er. Eller hvis du gerne vil have flerer venner Så prøv at starte i en klub eller noget. det hjalp for mig :D. Ellers så tal med dine forældrer om det. Og Modning er jo selføgelig ikke okay. Hvis det fordi du er bange for at blive mobbet så tal med en voksen om det.

Held og lykke 😀

  • MiniSlehm, Dreng, 13 år

Begynd på styrketræning

  • Anonym, 16 år

Hej ved hvordan du har er blevet testet for autisme men har det ikke udover er jeg også blevet mobbet og skiftet og der er ikke særlig mange piger i min klasse dog ikke en special klasse men du kunne prøve en sport eller finde nogen der også har autisme via nettet

  • I know the feeling, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat