Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Autisme

Jeg har autisme men bliver mobbet

non bioner, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har også autisme (er dog aldrig blevet mobbet med det) og du skal bare vide at der ikke er noget galt med dig og at det ikke er okay at mobbe med sådan noget, eller noget andet for den sags skyld! De kunne ligesågodt mobbe en der er venstrehåndet med at de er venstrehåndet. Jeg syntes at du skal prøve at tale med din lærer eller dine forældre om det, måske også dine venner? Så kunne de hjælpe dig hvis det sker igen? Jeg håber dem der mobber dig holder op med det😕😊

  • Anonym, Pige, 13 år

Du skal ikke finde dig i hvad de andre siger, stå op for dig selv 💪

  • Henning, Dreng, 14 år

Jeg vil forslå dig at tale med nogle voksne du er trygge ved. Det kunne være en lærer, forældre eller noget helt andet.
Det er ikke i orden at de mobber dig, så husk at det siger noget om dem og ikke dig. Hvis de mobber er det typisk fordi, der er en dårlig kultur i din klasse, eller at mobberne selv har noget, de kæmper med.
Måske kunne du prøve en dag bare at sige godmorgen til dem, og spørge hvordan de har det. Måske bliver de sødere, hvis de føler at nogen tænker på dem?
Jeg håber at du får det bedre! De bedste hilsner fra mig (:

  • Anonym, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også teste, om du kender til myterne om diagnoser, læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat