Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ADD

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er super sej prøv og sig det til nogen af dine tætteste venner og til din lære

  • Kat, Pige, 11 år

Du virker mega sej
Lige meget hvad skal du være dig selv og tro på dig selv

  • Hund, 12 år

Hej-
Jeg ved at det kan føles svært og være meget skræmmende, men det med at have ADD eller ADHD behøver ike være så skræmmende. (Til dem der ikke forstår hvad ADHD er: Attention Defict Hyperactive Disorder, betyder at man har svært ved fx at koncentrere sig i timerne og meget andet.) Jeg har selv ADHD og kan sige at hvis du ikke går rundt og siger at du har ADD hele tiden burde det ikke gå så galt. Jeg blev selv mobbet med ADHD på min gamle skole fordi at jeg skilte mig meget ud på mange andre punkter samtidigt (og klassen var ikke særlig god) håber dette gir dig lidt mere mod på det hele.

– Bean, ftm, 14

  • Bean, Ftm, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat