Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Adhd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej mus<3 jeg har add/adhd og jeg blev udredt da jeg var ca 7 år men for et år siden blev jeg udredt for depression og det er virkelig hårdt, jeg fortalte det kun til mine tætteste venner og det er helt fint hvis du ikke har lyst til at sige det til nogen, men jeg kan virkelig godt forstå hvordan du har det, og at det er som om at andre ser en på en anderledes måde. prøv bare at være dig selv og du skal ikke være nervøs<3 og det er godt at du bliver udredt så dukan få den hjælp du har brug for💗 held og lykke⭐️💗

  • N, 14 år

Hej pige ♥️ Jeg blev udredt for autisme i november, og jeg havde det præcist som dig. Selv nu er jeg bange for at jeg gør, det jeg gør for opmærksomhedens skyld. Jeg tror det bedste er ikke at tænke på hvad de andre synes om dig og din (måske) diagnosis, for der er intet der kan gøres ved det, og det er helt fint. Jeg ved godt det er svært, men jeg synes du skal snakke med en god ven om det eller evt. dine forældre. Du behøves ikke sige det til hele klassen hvis du ikke vil det, men uanset hvad du gør er jeg helt sikker på du klarer det 🫶

  • Anonym, Pige, 12 år

hej pige på 13 jeg har ADHD og vil gerne hjælpe dig. Da jeg først fandt ud af at jeg havde ADHD ville min far ikke have at de andre børn skulle vide at jeg havde det men han sagde det til de andre forældre og så sagde en af forældrene det til deres barn som så sagde det til andre der blev jeg også bange men så gik der lidt tid og der var faktisk ikke rigtigt nogen der havde sagt noget om det altså der var måske et par der havde spørgsmål om de men så var det bare det, men hvis det er at der er folk der begynder at snakke om det så bare ignorer dem det de siger det betyder ikke noget og bare fordi at du har ADHD betyder det ikke at der er noget galt med dig.

  • KH pige på 12 Elisa, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du en diagnose?

Har du svært ved at følge med i skolen? Forstår dine klassekammerater dig ikke? Har du svært ved at få venner? Har du mange konflikter eller føler du dig ensom?

At leve med en diagnose kan føles svært. Andre børn og unge fortæller, at de føler sig anderledes og har svært ved at passe ind. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt med nogen, og få hjælp til hverdagen, så den passer til dine behov.

Klik dig videre her og få hjælp til, hvordan du kan bede om hjælp og fortælle det til din klasse. Du kan også læse andres fortællinger eller få gode råd til hverdagen og hvordan man får nye venner.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat