Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vaccineret mod corona

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg kan godt forstå at du er bange, da jeg selv var mindre var jeg også bange for nåle.

Da jeg fik mit 12-års stik fik jeg et rigtigt godt råd af sygeplejersken. Hun sagde at jeg bare skulle tage det helt roligt fordi vaccinen jo skal hjælpe med at der ikke sker noget med en selv.

Det råd vil jeg gerne give vider til dig og hvis det ikke hjælper så bare lad vær med at kikke hen mod nålen hverken når de tage den ud af indpakningen eller stikker

Det har hjulpet mig og vil sikkert også hjælpe dig

(Ps jeg er også selv lidt bange for Corona-vaccinerne)

Mvh en pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det skal du nok klare! Man kan vist også få lov at ligge ned imens man får stikket, hvis nu man skulle få det dårligt eller blive bange eller besvime eller noget. Jeg tror man skal sige i at man er mega bange for nåle ved skranken eller noget, når man kommer derhen – men ved ikke helt. Man kan nok læse om det et sted eller også kan dine forældre måske finde ud af det.

  • Dreng, Dreng, 23 år

Syntes du lave en for og imod liste. Jeg ville opfordre til at tage den, men kun gør det hvis det følelse rigtigt.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til corona

I coronaperioden er der rigtig mange børn og unge, der har svært ved at føle sig godt tilpas. Mange fortæller, at de føler sig ensomme. De savner deres venner og er bange for at miste dem.

Når man er meget hjemme med sin familie, er det også helt naturligt at blive hurtigere irriteret på hinanden. Det kan føles rigtigt ubehageligt at være hjemme med en dårlig stemning.

Vi har samlet nogle forskellige råd til, hvad du kan gøre. Få hjælp til dine tanker og følelser om corona, og få gode råd til hvad du kan lave derhjemme.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat