Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Halløjsovs

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år

Jeg har desværre ikke været med csv, men det lyder rigtig spændene. Det hele er en lidt presset situation rundt omkring i verden, men der er ikke rigtig noget at gøre ved det. Mit råd er bare at se tiden af, for det er ikke smart at bekymre sig om de ting man ikke kan lave om på.

Men håber selvfølelig også du kommer afsted.

  • Anonym, Pige, 16 år

Ejjj jeg tror nok det skal gå. Self er de ren lille chance men hey, corona er snart ved at blive en normal virus, så mon ikke du nok skal komme afsted. Jeg håber du får en mega fantastisk tur!!! Min ven var også på sådan en tur og hun syntes bare det var mega fedt!

God tur❤️❤️❤️
Husk på ikke at bekymre dig for meget over noget du alligevel ikke har kontrol over.
Du er smuk og god som du er❤️❤️❤️

  • UwU, 15 år

Nåårh, der sker ikke noget. Corona er igang med at forsvinde, de fleste er nu vaccineret og, mange mindre bliver smittet. Plus, sommeren er det tidspunkt på året hvor der har været mindste restriktioner, så det skal nok gå
Du må have en god tur hvor end du skal hen 😁

  • Hjælpe, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til corona

I coronaperioden er der rigtig mange børn og unge, der har svært ved at føle sig godt tilpas. Mange fortæller, at de føler sig ensomme. De savner deres venner og er bange for at miste dem.

Når man er meget hjemme med sin familie, er det også helt naturligt at blive hurtigere irriteret på hinanden. Det kan føles rigtigt ubehageligt at være hjemme med en dårlig stemning.

Vi har samlet nogle forskellige råd til, hvad du kan gøre. Få hjælp til dine tanker og følelser om corona, og få gode råd til hvad du kan lave derhjemme.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat