Brev

Corona + Skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng.
Jeg forstår dig godt.
Hvis det mest er i dansk kan du måske spørge din lære om noget ekstra i dansk.

Det er vigtigt at du fortæller det.

Hvis det er at du stadig ikke forstår det så snak igen med din lære.

Mvh fra mig😊

  • 😊😊😊, Pige, 14 år

Jeg havde det også meget svært da jeg var i hjemme skole, for jeg går kun i 4. Men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig😁 Da jeg havde det svært var jeg meget ked af det og så snakkede jeg med en lære alene over teams. Så mit råd er at du får snakket en god snak med din lære om alt hvad du tænker på😁

  • Anonym pige, Pige, 11 år

Hej dreng.
Nu ved jeg ikke hvordan det foregår på din skole, men på min egen skole, kan man få ekstra hjælp, eller nødundervisning

Det fungere sådan at man kontakter skolen, hvis der er noget man har svært ved, (ligesom du har ved dansk lige nu) så kan man komme i det såkaldte “nødundervisning” oppe på skolen, og få hjælp af en lærer, som hele tiden fokusere på at hjælpe dig.
Flere af mine venner og veninder er oppe på skolen. Fordi de enden har det svært fysisk eller psykisk, det fungere super fint.
Håber du kunne bruge svaret til noget.

Knus fra mig.

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til corona

I coronaperioden er der rigtig mange børn og unge, der har svært ved at føle sig godt tilpas. Mange fortæller, at de føler sig ensomme. De savner deres venner og er bange for at miste dem.

Når man er meget hjemme med sin familie, er det også helt naturligt at blive hurtigere irriteret på hinanden. Det kan føles rigtigt ubehageligt at være hjemme med en dårlig stemning.

Vi har samlet nogle forskellige råd til, hvad du kan gøre. Få hjælp til dine tanker og følelser om corona, og få gode råd til hvad du kan lave derhjemme.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat