Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona og eksamen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej forstår godt du er irriteret så jeg har to råd nummer 1 prøv at tal med en ven om hvordan du har det med det så kan det være at vennen kan hjælpe med at få dig til at have det bedre. Nummer 2 hvis du føler at du svigtede den du var i gruppe med så snak med den hvor at du åbner op og fortæller at du føler du har svigtet den og at grunden til du ikke kom var fordi du havde Corona så er jeg næsten sikker på at den vil tilgive dig. Håber du kunne bruge mit svar

  • Lullu, Pige, 14 år

Hejsa. Jeg kan virkelig godt forstå, at det er træls du ikke kunne komme til eksamen pga corona. Det er vigtigt at huske at det jo slet ikke er din skyld, for du kan ikke gøre for at du har fået corona, som du selv siger, og det ved din eksamensmakker også 🙂 jeg tror forresten der er rigtig mange elever i år der ikke har kunne komme til eksamen pga corona, så du er ihvertfald ikke alene i din situation. Det lyder som om, at du lægger meget pres på dig selv i forhold til karakterer og eksamen. Og det kan jeg godt forstå, fordi man hører om dem hele tiden når man er i skole. Jeg kan ihvertfald sige, som en der gik ud af folkeskolen for nogle år siden, at karakterer ikke betyder særlig meget. Jeg vil selv ønske, at jeg ikke havde tænkt så meget på det i folkeskolen,for der var absolut ingen grund til det 🙂 Det aller vigtigste er, at du passer på dig selv og er glad. Det er nemlig sådan, at en dag, når du skal ud på arbejdsmarkedet, så er de faktisk fuldstændig ligeglade med hvad for nogle karakterer du har fået i skolen. De kigger kun på, hvem du er som person og om du er sød og rar 🙂 Det bedste råd jeg kan give dig er, at tænke positivt og være rar mod dig selv. Sig til dig selv, at så længe du gør dit bedste, så er du god nok! Jeg håber at det hjalp en smule og at du får det bedre snart!

  • Anonym, Pige, 19 år

Hejsa.

Forstår godt din frustration, da du sikkert ønsker at præstere og vise dit faglige niveau overfor din lærer. Tror ikke du skal tag det så tungt, da det selvfølgelig ikke er noget du selv kan gøre for.

Nu hvor du kun er 14 år, vil jeg give dig nogle gode råd med på vejen. KARAKTERER ER IKKE ALT. De definerer ikke hvem du er, og ikke noget som man skal gå og tænke over konstant. Selvfølgelig er det vigtigt at gøre sit bedste i skolen, og hele tiden prøve at forbedre sig fagligt, men slemmere er det heller ikke hvis man ender med en dårlig karakter. Du når langt længere i livet med dine indre værdier og den personlighed du har.

Held og lykke i fremtiden, du skal nok klare det.

Jeg hepper på dig!

S to the R.

  • S, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til corona

I coronaperioden er der rigtig mange børn og unge, der har svært ved at føle sig godt tilpas. Mange fortæller, at de føler sig ensomme. De savner deres venner og er bange for at miste dem.

Når man er meget hjemme med sin familie, er det også helt naturligt at blive hurtigere irriteret på hinanden. Det kan føles rigtigt ubehageligt at være hjemme med en dårlig stemning.

Vi har samlet nogle forskellige råd til, hvad du kan gøre. Få hjælp til dine tanker og følelser om corona, og få gode råd til hvad du kan lave derhjemme.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat