Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Du kunne spille spil med dine forældre (Uno, ludo eller matador FX.) det synes jeg er rigtig hyggeligt. Du kunne også gå tur med din veninde og drikke en kop kakao. Du kunne selv prøve at se om du kunne fordybe dig i noget du godt kan lide FX. tegne, synge, lave smykker, skrive, male eller spille musik. Du kunne eventuelt lave en gave til din veninde eller forældre. Du kunne lave om på dit værelse, så du har noget mere spændene og anderledes at kikke på.

Heldigvis kommer vi tilbage til det gamle! hav tålmodighed 🙂

Hilsen miiiiiig !

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 12 år

Hejsa 🙂
Jeg er helt enig! Vi er nok alle træt af Corona. Jeg har noget du måske kan bruge!
Du kunne bage en kage eller andet med din veninde, det kunne du også selv. Du kunne lave aftensmad til dine forældre eller bage en kage til dine bedste forældre. Du kunne tage nogle steder rundt i Danmark og opleve dens smukke natur. Du kunne eventuelt prøve at ændre dine vaner lidt som FX. at du gør tingene i en anden rækkefølge, så bliver du ikke træt af det.
Du kunne eventuelt prøve at skrive i dagbog, hvis du ikke gør det. det kunne være et projekt som du havde. Du kan opmuntre dig selv med at det nok skal blive godt igen og at du helt sikkert ikke er alene om det!

K.H pige 13 år

  • Den glade hjælper!:), Pige, 13 år

Du kunne lave overnatning med din veninde, i kunne købe massere af slik se et film maraton. I kunne prøve at lave en døgner sammen med hinanden. ( i weekenden) . Noget jeg gør med min veninde er at vi har skole sammen (online) hjemme hos hinanden. Det er meget sjovere og hyggeligere❤️. Kun hvis i vil/og må. Du kunne gå ture med din familie eller spil kort spil ( eller andet ).

Eller bage en kage

Hilsen: miiig!!

  • Jeg håber du får en god dag!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til corona

I coronaperioden er der rigtig mange børn og unge, der har svært ved at føle sig godt tilpas. Mange fortæller, at de føler sig ensomme. De savner deres venner og er bange for at miste dem.

Når man er meget hjemme med sin familie, er det også helt naturligt at blive hurtigere irriteret på hinanden. Det kan føles rigtigt ubehageligt at være hjemme med en dårlig stemning.

Vi har samlet nogle forskellige råd til, hvad du kan gøre. Få hjælp til dine tanker og følelser om corona, og få gode råd til hvad du kan lave derhjemme.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat