Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej BørneTelefonen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender godt din bekymring og har selv haft nogen lignende, men du skal huske på at aldersgrænsen er sat for dem der er lidt sarte med sådan nogen ting.
Ligesom i 7+ film er der måske nogen der dør i. Og så har man sat aldersgrænsen der for at beskytte dem der bliver kede af at nogen dør, men hvis man er mere hårdfør kan man jo altid bare se filmen og så er der ingen skade.

Du kan sagtens se sådan nogen film så længe du godt selv kan lide dem. Har selv set masser af 16+ film med mange af mine venner, forældre og alene og det er der ikke sket noget ved.

Bare rolig du er helt normal.
Ellers hvis du stadig har det svært med det så prøv at snak med nogen om det fx. Venner, familie eller andre.

Håber du kunne bruge svaret

  • 😉, Pige, 14 år

Hej girl.
Jeg har læst præcis det samme. Det er nogle virkelig gode bøger, og de er jo bare fiktive så ik bekymre dig så meget, og bare læs.
Jeg har læst dem selv da jeg var 13-15 så det helt normalt, har også nogle veninder som har læst dem samme. Det med bøgerne er 16+ eller 18+ det er bare noget forfattere skal putte på hvis der indeholder sådan nogle scener. Men alle kan læse dem.

Og drenge ser porno fra alderen 12, det er bare ikke ligesom normaliseret for piger. Men tro mig stort set alle piger gør det, har haft sådan nogle snakke med mine veninder.

Så bare hyg dig og læs💗 vil anbefale love & other words, den er vildt god, elsker dennnnnn.

  • S, Pige, 15 år

Hej.
Det sker også ret ofte for mig at jeg læser bøger der er over min aldersgrænse, så jeg synes ikke at du behøver at bekymre dig alt for meget om det. Og hvis du alligevel ikke bliver generet af indholdet, så er det da ligemeget hvad aldersgrænsen er.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat