Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lorte hund!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg forstår dig godt
Hvis du ikke har lyst til at dem er med til din fødselsdag så har jeg to råd som du kan over veje
1. Sørge om du må Holde din fødselsdag hjemme hos din far isteddet
2. Spørge din mor om hunden måske kunne blive lukket ind i et rum (hvor der sættes med ind til hunden) indtil din fest var færdig

Jeg håber min svar kan hjælpe😊

  • ❤️🤟😊, Pige, 12 år

Hey pige på 15, snart 16 år.
Jeg blev frygteligt frustreret på dine vegne efter at have læst dit brev. Det lyder helt urimeligt, at du ikke kan glæde dig helt så meget til din fødselsdag, som du gerne ville på grund af en hund. Jeg kendte ikke lige en peruviansk hårløs, så jeg googlede den lige og jeg er helt enig med dig, den er godt nok meget lidt køn.
Jeg er lidt usikker på, om du bor fast hos din mor, men uanset hvad, duer det jo ikke, hvis der er et kæledyr, du er bange for hos hende. Det kan da godt være, at “M” gerne vil lege, som din mor siger, men hvis den giver dig blå mærker og sår, synes jeg da i den grad, at vi er ude over, hvad der kan kaldes leg, så jeg forstår sådan set godt, hvis du er bange for den. Prøv at tale med din mor om det, evt. med hjælp fra en anden voksen, du stoler på. Måske din far eller et andet familiemedlem?
Tillykke med fødselsdagen på forhånd, håber du får en god dag 🙂

  • Mig, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat