Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Plisss hjælp ❤️

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 12❤️❤️
Du skal først og fremmest huske en ting. Andres skønhed er ikke et fravær af dit eget. At andre ser godt ud, betyder ikke at du er grim. Det er det vigtigst. Stol på dig selv, og vær selvsikker. Ik tag dig af hvad andre siger, for mennesker kan alligevel ikke finde ud af andet end at tale om andre.
Det er helt okay at du føler dig stresset, med skole og de mennesker der omgiver dig. Men husk at du bare skal være tålmodig, og så skal du nok komme igennem det. Jeg har det selv på samme måde. Har virkelig været stresset med eksamener og mit forhold til venner og familie. Men jeg fik snakket med min veninde, og det hjalp. Prøv at snakke med en du stoler på om det, og så skal det nok hjælpe. Jeg håber du kommer godt igennem det.
Nyd dit liv søde

  • Lyttende skygge, Pige, 16 år

Kender det virkelig godt det der led at man ikke føler sig god nok det vil jeg bare lige starte med at sige at det er du fandme!!!
jeg er faktisk også meget stresset her for tiden og det er helt okay har du prøvet at tale med nogen om det her en veninde måske jeg havde også en periode hvor jeg fik angst anfald ugentligt og så tog jeg til terapi og fik nemere ved at håndtere Press og stress hvis de bliver ved kan du tale med din mor eller far om at du gerne vil have hjælp
Husk du er pisse smuk

Fuck de andre altså gå hen til et spejl luge nu og se på dig selv
Du et mega smukkkkk😍😍😍😍

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej, Pige, 12 år.

Jeg er virkelig ked af at du er stresset, og du måske ikke følger dig god nok som du er, og der er mange som har det på samme måde, så du er slet ik den eneste.¨
Når du er nervøs i skolen, især når man snart skal op i udskolingen, det er et kæmpe skridt og kender det godt selv.

Husk man er perfekt som man er, det er det alle skal tænke om sig selv, hvis folk evt. siger du ikke er smuk, skal du virkelig ikke lytte til dem, fordi det din krop det er dig som bestemmer hvordan du vil være og hvordan du vil se ud.

Kan godt være du måske ikke har pengene til makeup osv. Men man behøves heller ik at bruge det endnu, selvfølgelig kan det godt være det er MEGA sejt og du måske ser op til hende, men du skal også tænke på dig selv….

Verden er bestemt ikke imod dig, det kan bare være du ikke er på det rette sted endnu, evt. snakke med dine forældre omkring dine problemer, selvom det måske kan være lidt pinligt at snakke om, og meget mere

Husk man er perfekt, som man er.

  • Mr. Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat