Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Håndbold/kærlighed

hej

jeg er en pige på 13 år

jeg er begyndt at kune lide

min håndboldtræners søn

på 17år og jeg 13år

hvad skal jeg gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hvis han er med til at træne jeres hold må du ikke noget med ham. Hvis han ikke gør er det ihvertfald ikke problemet. Så er der aldersforskellen. Du kan jo undersøge om han evt. er intresseret. Du må ikke blive skuffet hvis han ikke er for det er jo slet ikke sikkert når du kun er 13. Men hvis han er kan i godt være kærester, han skal bare være klar over han ikke må lave noget sexuelt på dig før du blir 15 og det er jo nok den værste hurdle. Aldersforskellen er for stor og så er det ikke lovligt. Men hvis han vil vente er det okay. Held og lykke med det.

  • Hjælper hvor jeg kan, Pige, 16 år

Jeg tror bare du må vente på at det går over. Tror desværre ikke der kommer til at ske noget mellem jer lige forløbigt.

Tænk på det som et crush. Dem får man mange af gennem livet men det er ikke mange der bliver til noget. Lad vær at jagte det her. Især når du kun er 13

  • Anonym, Pige, 15 år

min venindes mor var 15 og hendes far var 21 da de kom sammen og det er stadig sammen (de er 35 og 41 nu) så go for it girl

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat