Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At sove

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Prøv at skifte lyset ud med en lille natlampe med svagere lys, måske vil det hjælpe. Prøv også at tænke på noget rart, da det vil få dig til at slappe mere af.

I forhold til det med din fremtidige kæreste: der kan gå lang tid før at du får en kæreste, og der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Derudover behøver han jo ikke, at komme hjem og sove hos dig. Jeg tror også at han vil holde af dig, uanset om du sover med lyset tændt eller slukket, hvis ikke, skal han nok ikke være din kæreste.

Håber det hjalp🍀🤞

  • Anonym, Pige

Hej
Jeg kender det godt men jeg startede med at høre lydbog og det har bare hjulpet super meget.
I forhold til lys så prøv sm de andre også skriver at skrifte lyset ud med en natlampe, lyskæde eller andet. Så kan man tage det små steps ad gangen
Håber at du kunne bruge det😊

  • Anonym, Pige, 13 år

jeg sover nogle gange med lys det er ikke pinligt jeg sover med lys fordi at jeg er bange for et gyser spils karakter du skal bare lade som om din sen er dit eget skjold
og ingen kan røre dig med dynen på

  • pige på 10, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat