Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan lide en pige

Hej jeg er en pige på 13

og jeg kan lide en pige

men jeg kan også lide drenge

er jeg så bi sexsuel.

Mvh pige på 13

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er ikke sikkert, men muligt. Utrolig mange piger kan føle sig tiltrukket af begge køn i puberteten så det er helt normalt. Tror måske de fleste piger har lidt bi i sig. Jeg kan da huske da jeg var de her 12-13 år, bare det var noget med kæresteri eller kys eller nøgenhed så var det spændende – uanset om det var en pige eller en dreng. Og så prøver man jo lidt af til begge sider. Men det bliver man kun klogere af. Så du skal bare følge din indskydelse.

  • M, Pige, 16 år

Hey smukke. Det kunne godt være du var men bare fordi du godt kan lide en pige og en dreng på samme tid betyder nødvendigvis ik at du er bi. Det kan også være en de 2 personer er helt unike og og helt specielle for dig. Men man ved jo aldrig og jeg tænker du er så ung og har massere at tid til at tænke over hvad du er til og du skal huske at man kan sagtens skifte identitet.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat