Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har jeg gjort noget dumt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Ved du hvad? Sådan noget har jeg gjort et par gange. Der er ingen skade sket. Selfølgelig hvis du har set noget ubehageligt ville det være en god ide at tale med en voksen.
Til næste gang hvis du er bekymret kan du altid tjekke aldersgrænsen før.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Det har jeg også prøvet før.
Den er der jo kun fordi at man ikke vil have at man ser noget indhold man er lidt for lille til.
Men hvis du ikke blev “skræmt ” over den tænker jeg det er fint 🫶🏻
Bare husk at tjekke en anden gang🥰

Kh 12 årig pige der har gjordt det samme🫠🩷

  • Same, Pige, 12 år

Hej,
Personligt ser jeg ofte serier/ film hvor aldersgrænserne er højere end min alder. men det er fordi at jeg kender mine egne grænser, og jeg ved hvad jeg personligt kan holde til at se.
Aldersgrænser er jo en general “guideline” der bliver sat så filmselvskaberne ikke får sager imod sig, og derfor kan de også ofte være sat lidt højt, så de kan rumme flere folk. Men selvfølgelig fordi de er générale “guidelines” er de jo ikke tilpasset dig som person, og dine personlige grænser. så derfor vil jeg sige, at det er op til dig ligesom at tage den beslutning. Men hvis der på noget tidspunkt bliver for ubehageligt, er det nok en god ide at slukke for det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat