Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikkerhed

Hej

jeg er en pige på 11 år

jeg er vildt Usikker på min kop

Jeg kan ikke lide min røv mine patter

eller mit ansigt

Jeg ved ikke hvad jeg skal gør

Få at kunne lide mig self mer

Hvad skal jeg gør? 😢😢

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt at være usikker i den alder, jeg var det selv. Man er utålmodig og synes slet ikke det går hurtigt nok med at man får de rigtige former. Jeg havde ingen bryster da jeg var 11 og stod og spejdede efter dem i spejlet og ku ikke forstå hvor de blev af. Jeg havde heller ingen røv og hadede virkelig at jeg ikke havde en stor røv. Jeg læste et godt råd dengang. I stedet for at at kigge efter de ting i spejlet man ikke ku li skulle man kigge på de ting man godt ku li og så holde af dem. Så jeg kiggede meget på mig selv og fandt ud af jeg havde ret pæne og store øjne og faktisk ret søde tæer. Så jeg begyndte at ha meget bare tæer når jeg var sammen med fx veninder og der var faktisk nogen der sagde de var dejlige. Om jeg blev glad? Ja det tror jeg nok! Det blev en trøst for mig på en måde. Og nu har jeg jo så fået mere kvindelige former så det går den rigtige vej. Men prøv det med at fokuser på noget du holder af hos dig selv. Håber jeg ku være til hjælp

  • anonym, Pige, 15 år

Fokuser på de gode ting ved dig selv lige nu. Du skal nok få dine former meget snart. Det er helt normalt ikke at have bryster eller en røv i din alder. Min krop begyndte at forme sig meget i 7 klasse.

En ting mennesker gør som er virkelig dumt. Mennesker fokuser mere på de dårlig ting end ved de gode ting. Så fokuser på de gode ting ved din krop og hver ikke i tvivl med din krop. Dine former kommer nok snart.

  • Pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat