Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på tissetrold

Hej BørneTelefonen

Jeg er meget usikker over min tissetrold,

mine venner laver sex-lyde

og det er altid i omklædningsrummet.

Det gør mig usikker fordi de helt sikkert kigger.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Drengene i min klasse går det samme, både i klassen og frikvarteret. Nogle af mine venner som er drenge siger at det samme sker i deres omklædningsrum. De plejer for det meste at ignorere det, men det kan også være svært. Prøve måske at stå med ryggen til dem og ignorere dem. Det gør mine drenge venner, når der sker sådan noget.
Håber du kan bruge svaret. 😁

  • Hjælpsom pige, Pige, 13 år

Hej dreng på 15.
Jeg bliver også altid gjort nar af på grund af at min tissemand er så lille. Det er en dårlig vane drenge har, med at kommenterer på hindandens tissemænd.
Du skal bare ignorere det og være ligeglad hvis de driller dig og laver sex-lyde du er jo kun 15 så du skal jo ikke rigtigt bruge den til det store endnu😉

Håber jeg kunne hjælpe dig.

  • Anonym, Dreng, 11 år

Det er mega dårlig stil af dem!

Jeg håber du ved at der absolut ikke er noget galt med dig, men at det er fordi de selv er usikre og har et behov “hæve sig selv” – jeps mega barnligt.

Hvis det bliver for meget ville jeg måske snakke med mine forældre/lærere og få en snak med drengene i klassen om usikkerheder som man helt naturligt har i jeres alder.

Håber det er en hjælp og at det bliver bedre!

  • Hjælpsom person, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat