Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ukraine Og Rusland

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal snakke med nogle voksene om det det behøves ikke at være dine foreldre

  • Knejten, Dreng, 13 år

Hej søde!❤️
Det er okay at være bange, jeg har selv prøvet noget lignende med corona. For mig hjalp det dengang at snakke med en ven om det. Ved godt mange andre siger det, men tro mig det hjælper! Som andre også har sagt, så er der nogen på TikTok som overreagere for at få flere likes og followers. Hold evt en lille pause fra TikTok, hvis du vil undgå at se det.
Medmindre at Putin er så dum, at han ikke vil kunne kende forskel på en tomat og en kartoffel, vil han aldrig angribe et NATO-beskyttet land (Det er Danmark, så bare rolig). Jeg er 10000% sikker på der ikke vil komme en 3 verdenskrig her i Danmark, netop på grund af det.
Du kan evt spørge din lærer om i kan snakke om det sammen i klassen? Det gjorde vi i hvertfald min klasse, og jeg er blevet mere tryg ved det.
Du skal bare vide at det er rigtigt sejt gjordt af dig at du skriver her ind! Tro mig, det turde jeg ikke😅
Lige meget hvad du gør, så håber jeg du for det bedre!

  • Intet navn, Pige, 12 år

Der kommer IKKE krig i Danmark søde

  • Sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat