Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uhyggelig Film/ Serie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Da jeg var samme alder var der også nogle af mine venner der en gang imellem fortalte mig og nogen der var blevet kidnappet og sådan noget ved godt det ikke er det samme men jeg blev også supper bange for at jeg ville blive kidnappet eller slået ihjel og jeg var ikke så klog så jeg holdte det bare for mig selv men jeg kan kun andbefale dig at snakke med en voksen eller en lære om det

  • Pige☺️, Pige, 14 år

Hej har prøvet det helt samme som dig.
Det lyder måske lidt sjovt men hvis du er bange eller ikke mand sove, så prøv at sætte my little pony på eller noget andet som du har set da du var lille. Det hjælper faktisk virkelig meget med at få en til at slappe af.

Du kan også set din Netflix acc til “børn” så du kun kan se ting fra 0-12 års ting, der er faktisk rigtig mange gode film og serier som du kan se der inde.

Håber mine råd kan hjælpe

  • Jimin Got No jams, 13 år

Det skal nok gå, det tager bare lidt tid at komme sig over 🙂 er sikker på at du glemmer det snart, men nu hvor man går hjemme kan man godt være meget i sine tanker, også især når det er mørkt udenfor og virker lidt uhyggeligt. Men husk på at vi bor i lille hyggelige Danmark og intet af det overhovedet er virkeligt. Der er blevet skudt en gyserfilm i min nabos hus (det var en fra min klasses far der er direktøren) og derfor så vi også hvordan det blev lavet og så videre, og så var det faktisk slet ikke uhyggeligt, selvom det også var en 18+ film og jeg så den da jeg var omkring din alder også. Så husk virkelig på at de film er en stor fed løgn. Men i fremtiden vil jeg råde dig til måske at søge på filmene før du ser dem for at se om det er for dig :). Hav det rigtig godt!

  • Hj, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat