Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

U

Hej venner,

jeg er en 12- årig pige. Jeg har et problem.

Jeg er i puberteten. Jeg får hele tiden en nervøs følelse inden i. Det er mest om aftenen. Jeg bliver ked af det og bange og sur. Det skal lige siges at jeg er et meget følsomt menneske.

Jeg har lyst til at skrige. Det føltes som om at jeg ikke kan være i min egen krop. Jeg har så mange følelser at jeg er ved at eksploderer.

Jeg har talt med min mor om det. Hun siger at det nok skal gå over og sådan noget. Det er virkelig ubehageligt. Er det unormalt? Skal jeg søge hjælp? Går det over af sig selv?

PS. Det sker ikke i skolen og det opstod pludseligt uden grund).

Mvh S

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat