Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

tror der er noget galt med mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
For det første er det jo mega fedt for dig at du har svært ved at være sur eller ked af det. Ikke at jeg siger man ikke skal være ked af det, da det kan være godt nok i visse situationer som f.eks. man har mistet en bekendt, eller en hund, men hvis det er mindre ting, er det jo dejligt at man er stærk nok psykisk til at tænke det ikke går en så meget på at man behøves at græde – Selvom der aldrig er noget forkert i at græde…
Det med at du ikke er særlig glad tror jeg måske bunder i lidt usikkerhed på dig selv. Så når du er i større grupper, føler du måske at du intet har at bidrage med (hvilket slet ikke passer) og begynder at overtænke i stedet for at slappe af omkring dine venner/veninder. For hvordan skal man kunne have en god tid sammen med folk, hvis man ikke er nogenlunde afslappet omkring dem eller føler sig tilpas. Der er selvfølgelig heller intet forkert i at være usikker på sig selv eller overtænke ting, men det er ting man helst vil være foruden. Har jeg mon ret i at du kan være glad når du er omkring din familie eller når du er alene med din bedste veninde?? Hvis det er tilfældet så føler du dig nok utilpas i større grupper hvilket dsv. (for dig) nok bunder i usikkerhed. Hvis det ikke er tilfældet, så kan det være du har en hård tid i dit liv hvor det foregår noget man ikke har det så godt med. Her skal man få snakket med nogen om det, og komme sig over det før man kan komme videre i sit liv og blive glad igen. Jeg er selv en super munter person, og jeg (vil selv mene) at jeg spreder virkelig meget positiv energi ind i et lokale når jeg går derind. Jeg elsker at grine og prøver altid at have det sjovt med mine venner, især de dage hvor de virker nedtrykte. Men hvis jeg har en dag hvor der er noget der går mig på, er jeg det stik modsatte. Der vil jeg helst ikke snakke med nogen, og prøver bare at få dagen overstået så jeg kan tænke lidt over hvad der går mig på, og hvordan jeg løser det.
Håber du kan bruge mit lange brev til noget.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat