Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

5 år ældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du bestemmer helt selv, om det er noget, der er okey i forhold til dine egne grænser.
Jeg vil dog råde dig til at passe lidt på. (:
Men han lyder sød!
Jeg synes, du skal fortælle dine forældre om det, men gør det på et tidspunkt hvor i har god tid og kan snakke alene. Jeg håber, de vil forstå.
Du virker meget fornuftig, og jeg tror på, at du nok skal finde ud af det hele.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 12.
Jeg syndes det er ok at skrive med en på 17. Bare du passer på at der ikke kommer nogle trusler. Jeg syndes du skal sige til dine forældre at du skriver men en 17 årige men at i bare er venner og at du nok skal passe på vis der kommer nogle trusler.

Kh pige på 11

  • Anonym, Pige, 11 år

Hey
Så længe det kun er et venskab ville jeg ikke mene der var noget i vejen for du skriver med ham også selvom din mor ikke ved det du har ret til privat liv og din telefon og beskeder i fred dig vil jeg sige at din mor nok finder ud af det på et tidspunkt ens forælder finder ofte ud af ting vi ikke har fortalt dem men hvis du bare siger til din mor at det er en ven lyver du jo ikke og din mor har ikke ret til at vide hvilken ven det skal du have lov til selv at bestemme om du vil fortælle jeg ville nok selv fortælle min mor om det og forsikker hende at det var 100% venskabeligt og der ikke var mere i det så hvis hun fandt ud af det allerede var bevidst om at det ikke var noget som var på vej til mere end et venskab men du skal selv bestemme

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat