Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Synger jeg dårligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er dejligt at synge så det er synd hvis du stopper. Har skolen ikke et kor, du kan synge i? Måske er der et kirkekor, et gospelkor i nærheden? Det er vigtigt du får lysten tilbage, alle kan bidrage med deres stemme.

  • Joanna, Pige, 16 år

Ikke stop end at syng! Måske skriv sange? Jeg skriver sange og så kan man udtrykke sine følelser ! Bliv ved med at syng så bliver du bedre? Du sikkert vildt god søde skat!
Hej hej!

  • Pigen, Pige, 14 år

Hej!

Du skal simpelthen ikke tro at du er dårlig til at synge, du har sikkert forventet noget højere end hvad det var, og blev så skuffet. Men det er ikke end betydning med at du synger dårligt! Husk at mobiler og iPads ikke altid har den bedste mikrofon ; )
Men prøv at spørg dine veninder hvad deres ærlige meninger er, men husk at du kun skal spørge hvis du kan tåle noget ‘negativt’! Jeg håber at se dig i et vogue interview om 10 år, hvor du fortæller om denne besked du skrev til BørneTelefonen❤️ God tur til stjernelivet søde💖😩

  • ~Amanda~, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat