Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært at sove

Hej!

 

Jeg er en pige på 10 år der ikke sover godt om natten.

Jeg kan aldrig sove om aften og vågner minimum 3 gange om natten.

Og har prøvet at meditere og alt det der men intet virker.

 

Håber i vil hjælpe mig♥️❤️

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

hej 10 årige pige jeg er ikke så god til at give råd men jeg prøver. prøv at lade vær med at vende og dreje dig og kigge på en skærm du kan også ligge og tænke på hvad du skal næste dag fx. hvis det er weekend så tænk på i morgen skal jeg være sammen med hende og hende eller noget andet håber det kan hjælpe dig <3

  • den dårlige rådgiver, 11 år

jeg lider også af søvnløshed bare på et lidt højere niveau så jeg er nød til at tage piller. så jeg får ca. 3-6 timers søvn hver nat.
men det bedste du kan gøre er at få dine forældre til at købe en kuledyne og sluk alt hvad der kan slukkes på dit værelse. jo mørkere der er på dit værelse når du skal sove jo nemmere er det at falde i søvn. og det er meget vigtigt at du slukker din telefon helt så der ikke lige pludselig kommer en besked eller noget. og nej det er ikke nok bare at slå lyden fra fordi hvis du føler du ikke kan sove og du ligger og tænker på om der er sket noget nyt i et spil eller om hun har svaret eller om der er nogen der har lagt noget op på instagram, facebook, snapchat og alt det der. så sluk den!

  • Den søvnløse, 14 år

Du skal bare underholde dig slev med din telefon eller tablet indtil at du fysisk ikke kan holde dine øjne åbne mere. Det lyder måske som om at det er dårligt for dig, men det virker i det mindste.

  • Soveren, er god til at sove, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat