Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mangler kæreste

Hej… jeg er 13 år gammel

og jeg føler mig alene

fordi at slle mine venner

har fået kærester

og jeg er den eneste

der ikke har en

og de alle laver noget sammen heletiden

og jeg er ikke inviteret

og det er jeg rigtigt ked af,

hva skal jeg gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Dine venner skal forstå at du ikke synes om det. Du bør fortælle dem det, ellers kan du snakke med dine forældre eller lærere.
Husk på at de ville forstå det.
Ellers kunne du måske sige det til deres kærester, så ville de måske holde lidt afstand på dine venner.
Husk aldrig at lukke din tanker inde

  • ❤️, Pige, 12 år

Helt ærligt ville jeg sige at hvis man har en kæreste fra 11-16 alderen hvor man faktisk ER forelsket er det mest af alt et eksperiment. Det er rigtig ofte sjældent at kærestepar fra 11-16 alderen holder til de bliver gift og senere dør.

Jeg kan sagtens forstå at du føler dig alene men det betyder nødvendigvis ikke at du skal have en kæreste for at være med. Snak med dine venner eller forældre om i kunne ændre på noget så du ikke føler dig så alene.

  • Din tante oldemor, Pige, 12 år

Ærlig snak. Det er normalt at føle sig alene af den grund, men du skal ikke sørge for, at dine venner ikke ser deres kærester mere, som andre kommentarer har nævnt.
Det kan skade dit venskab.

I STEDET FOR kan du muligvis (hvis du føler det er ok) spørge dine venner, hvordan de fik en kæreste, eller dine forældre (ja, det er pinligt, men hvad er det værste der kan ske, når man spørger forældrene?)

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat