Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

solo dilema

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved at solo det er at der er en der sugner og kun høre din smukke stemme og jeg ved du kan

  • Kh silke, Pige, 17 år

synger selv solo i kor, og hvis du er ligesom mig der elsker at synge. så ved jeg at så snart du synger forsvinder alt og du er bare dig og kun dig. har selv lidt sceneskræk, men det jeg ved er at jeg elsker det så meget at jeg bare gør det. så snart du synger falder det hele på plads

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg synger også har gået til kor og prøvet auditions til lidt forskelligt. Du skal tænke på at der er mange talent fulde piger og drenge på dit hold. Du er kun 12 og har mange auditions foran dig. Det kræver tid, øvelse og tro, men det skal nok komme på et tidspunkt. Det er vigtigt at få det prøvet så meget som overhovet muligt, lige meget om du laver fejl, lav alle de fejl du kan det er den bedste måde at blive bedre. Det gør alt lettere i fremtiden hvis du bare kaster sig ud i det. Men være klar på nederlag. Du skal ikke fokusere på de andre, men kun på hvordan din personlige fremskridt er.

  • Luna, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat