Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Søvn sygdom!?

Hej jer der læser,

Nogle gange om natten fortæller min mor mig at jeg snakker/laver noget om natten.

Det foregår imens jeg sover, og jeg kan ikke huske det.

Har jeg et eller andet søvn sygdom?

Please svar jeg er mega bange ❤️❤️

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej 9 årig pige
Jeg er 13 og jeg snakker altså stadig i søvne, så det er helt normalt☺️ Men det er jo din mor der sagde ar du snakker i søvne, så hvis der var chance for at du havde en sygdom, ville hun nok havde sagt noget😊

  • Pluto, Pige, 13 år

Hej pige på 9 år:).

Du skal IKKE være bange, det kaldes for at gå/tale i søvne. Det er der mange der gør både voksne og børn det er helt normalt.

Det kan faktisk være sjovt at se hvad folk laver i søvne så måske kan du spørge din mor og i to kan se en video med folk der går i søvn;)?

Du skal ihvertfald ikke være bange!

  • Bdbdns, Dreng, 18 år

Bare rolig. Da jeg var på din alder gjorde jeg det samme. Det er helt Nomalt for mennesker at snakke/lave ting i søvne, du skal ikke være bange for at snakke/lave ting i søvne.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat