Brev

skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år jeg ved godt hvordan det føles jeg har selv prøvet det men ikke her i Corona.
når du kan mødes med din nye klasse så skal du bare være dig selv.
prøv at spørge om dine venner vil komme over til dig.jeg håber at mit svar hjalp dig lidt

  • Cecilie, Pige, 13 år

hej. jeg flyttede skole for nogle år siden og jeg kan godt forstå dig det er rigtig svært, hårdt osv. det jeg gjorde var at jeg var mig selv om folk kunne lide det eller ej, jeg valgte en jeg holdte mig til i den nye klasse men det er også vigtigt at du er dig selv og eller for snakket med nogle der kan hjælpe dig igennem det .

  • olivia, Pige, 12 år

Hej!
Jeg har ikke selv prøvet at skifte skole, men kan sagtens sætte mig ind i situationen. Det lyder ret hårdt, men du skal bare være dig selv. I stedet for at følge “troppen” og få falske venner så vær dig selv og så skal du nok få nogle ægte venner som kan lide dig for den som du er . Prøv at vær interesseret i dem (måske se om i har fælles interesser.) og spørger ind til om personerne vil være sammen eller mødes. Tal eventuelt med din lærer om at kunne lave nogle fælleslege/angementer eller gruppearbejde, så du kan komme tættere på dine klassekammerater. Hav eventuelt en snak med din lærer om hvordan det går, og tag en snak med dine forældre eller bare nogle som kan hjælpe og støtte dig. Held og lykke! vær dig selv, det kommer man længst med 😉

Knus og kram herfra! <3

  • Du er perfekt lige som du er! :), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat