Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg kan godt forså at der er svært nu hvor der er meget aldersforskel. måske du kunne få ham til at lære de ander fra din klasse lidt beder a kende så i måske har sådan en lille gruppe for når han så går ud er du ikke helt alene🫶

  • ❤️🫶, Pige, 12 år

Hey😊
Jeg syntes du skal sige til personen at du vil savne ham. Og så prøv at leg mere med dem du går i klasse med. Sådan du har nogen at lege med når han stopper. Og Spørger om hans nummer så i kan holde kontakt😊
Kærlig hilsen pige på ni år

  • Alma, Pige, 9 år

Det er slet ikke underligt. Det er helt fint at have venner der er ældre en en selv. Jeg har også venner der er meget ældre en mig selv. Det er også okay at man kan være nervøs for hvordan ting bliver næste år. Jeg kender godt lidt den følelse. Du kan evt. Snakke med ham om det. Måske vil det berolige noget i dig at du nævner det for ham. Hvis du har mobil telefon, kan du også prøve at se om du kan få et nummer fra ham. Men ja.

Jeg syntes du skal prøve at snakke med ham om det.

Held og lykke med det.

Vh. En Person

  • En Person, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat