Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg gøre det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige.

jeg synes at du skal sige til ham, at det er ulovligt at have sex med en mindreårig, og at han kan komme i fængsel for det. han skal da slet ikke presse dig! du skal bare sige nej, ligemeget hvor pinligt det er. jeg synes at du skal gemme din første gang til noget særligt.

hvis du ikke har lyst fordi du ikke kan barbere dig, kan du jo altid spørge en veninde eller mor. jeg spurgte min, og selvom det var akavet, lærte hun mig det. så nu kan jeg godt selv. jeg er dog godt nok stoppet med det, da jeg ikke havde lyst mere. hvis du skal barbere dig, skal du huske at barbere med hårene. prøv at se en youtube video.

hvis du ikke har lyst til at barbere dig, er det helt ok. det er jo din krop.

håber det kunne hjælpe.

  • Anna, Pige, 14 år

Hej Pige på 13 år.

Jeg syndes det er alt for tidligt, Du er alt for ung. Vent med det, Jeg forstår godt at du holder meget af ham, Men hvis han holder meget af dig så må han også respektere et nej. Du skal slet ikke føle dig presset til noget, Lev din dejlige ungdom.

  • En pige:), Pige, 15 år

Hej!!
Tag det her råd fra en, som er 15.
Hvis nogen, ligemeget hvem, prøver at få dig til noget, som du ikke har lyst til, så er du nødt til at sige fra.
Jeg ved godt, at det kan være svært, men denne her beslutning kommer til, at være med dig resten af dit liv.
Du kommer ikke til, at kende din kæreste resten af dit liv.
Så, hvis du ikke har lyst til det, så lad være!
Kh. Ukendt 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat